Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan 4human AS samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsider. I denne personvernerklæringen vil du kunne lese om hvordan og hvorfor vi behandler personopplysninger.

HVa er personopplysninger?

HVa er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en bestemt person. Det kan for eksempel være telefonnummer, e-postadresse, bosted o.l. Opplysninger om hvordan du bruker 4human.no regnes også som personopplysninger

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig

4human AS har hovedansvaret for behandlingen av personopplysninger som samles inn om deg på våre nettsider, og er derfor å regne som behandlingsansvarlig. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av 4human AS.

Hvordan informasjon innhentes

Hvordan informasjon innhentes

4human AS samler inn personopplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med produkter og tjenester som vi leverer.

Eksempler på skjemaer hvor vi spør om personopplysninger er:  

  • Ved påmelding til nyhetsbrev
  • Ved bestilling av tilgang til demoversjoner av våre tjenester
  • Ved bestilling av rådgivning og/eller konsulentbistand
  • Ved påmelding til kurs, webinar o.l.

Hvis du ikke ønsker å oppgi personopplysninger, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter eller tjenester.

Eksempler på informasjon som hentes inn:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Informasjon om din bruk av våre nettsider (eksempel, hvilke linker som besøkes, IP-adresse)

Formålet med innhenting av personopplysninger

Formålet med innhenting av personopplysninger

Alle personopplysninger som blir innhentet av 4human skal kun benyttes til det formål informasjonen blir innhentet for å dekke. Vi samler inn personopplysninger for å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester, for å kunne sende relevant informasjon (f.eks. i et nyhetsbrev) og for å kunne ta kontakt og tilby våre tjenester og produkter.

Opplysningen innhentes for å kunne gi deg som person best mulig oppfølging. Vi oppretter profiler på bakgrunn opplysningen som innhentes. Profilene har kun informasjon som du frivillig gir oss.

Når slettes opplysningen?

Når slettes opplysningen?

Personopplysninger om deg slettes på oppfordring ved å kontakte oss på salg@4human.no.

Innhenting av personopplysninger til markedsføringsformål 

Innhenting av personopplysninger til markedsføringsformål 

Personopplysninger som blir innhentet lagres i et markedsføringsverktøy som heter Sharpspring. All informasjon om våre kunder lagres på deres servere. Ved å gi 4human AS tilgang til dine persondata godkjenner du at 4human AS overfører dine data til utlandet. Du kan lese mer om Sharpspring sine personvernerklæringer her https://sharpspring.com/legal/privacy/

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

4human AS benytter seg av følgende analyseverktøy: Google Analytics og Facebook Pixel. Både Google Analytics og Facebook Pixel bruker cookies/informasjonskapsler, dette er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin, som registrerer IP-adressen og gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett.

Vi bruker Google Analytics for å forbedre dine opplevelser av våre nettsider. Noe av informasjonen vi kan hente ut fra Google Analytics er, men ikke begrenset til: Hvor mange som besøker siden, når siden blir besøkt mest, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsider brukerne besøker, nettleser som blir brukt og bruk av enhet. Les Google sin egen personvernserklæring her https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

4human AS bruker Facebook Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer. Du kan lese Facebook sin personvernseklæring her https://www.facebook.com/policies/cookies/

Om du ikke ønsker å godta informasjonskapsler, så anbefaler vi at du følger denne lenken og administrerer informasjonskapsler i din nettleser: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev fra 4human AS hvis dette er ønskelig. For at vi skal kunne sende informasjon til riktig person trenger vi navn og e-postadresse. Dette samler vi inn ved bruk av egendefinerte skjemaer. Når du har meldt deg opp til nyhetsbrev kan du når som helst melde deg av nederst på nyhetsbrevet. Du fjernes fra kontaktlisten hvis du ønsker å ikke lenger motta nyhetsbrev fra 4human AS.

Informasjonsdeling

Informasjonsdeling

4human AS deler ikke personopplysninger med utenforstående tredjeparter. Vi kan likevel bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden, og slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av 4human AS.

Dine rettigheter som registrert

Dine rettigheter som registrert

Som bruker av våre nettsider har du følgende rettigheter:

  • Innsyn i personopplysninger registrert om seg selv
  • Rett til å korrigere egne personopplysninger
  • Rett til å få slettet egne personopplysninger
  • Begrensning av behandlingen som gjelder seg selv
  • Å motsette seg behandlingen
  • Trekke tilbake et samtykke
  • Å få ta med seg egne personopplysninger (dataportabilitet)

Ta kontakt med salg@4humanHRM.no.

Dersom du mener vi i 4human ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven eller på en annen måte har brutt loven, ber vi deg ta kontakt med oss snarest. 

Du har også rett til å sende inn klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjonen er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.