4humans ledelse

4human er et IT-konsern med to forretningsområder. Disse er organisert i egne selskaper.

Bjørnar T. Andersen, Administrerende direktør Konsern

Bjørnar har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen og har hatt en rekke ledende stillinger og styreverv i IT-bransjen. Han har blant annet vært administrerende direktør i Progress Software, Base2Buy og Spektrum Software. I tillegg har han vært medgründer av flere selskaper med exit til nye eiere. I 2011 flyttet Bjørnar og familien til Husøy i Vestfold, og da IT-konsernet skulle ha ny direktør var han et opplagt valg.

bta@4human.no

Bjørnar T. Andersen

4human IT 

Stian Hessevik, Daglig leder

Stian startet i jobben som daglig leder i 4human IT i mars 2016. Han har både en teknisk og merkantil bakgrunn og har lang erfaring fra bransjen, både som daglig leder, salgsleder, forretningsutvikler og avdelingsleder fra selskaper som Inmeta, Software Innovation, TraceTracker og Innovate. Stian er oppvokst i Larvik og flyttet nylig tilbake til Nevlunghavn etter 15 år i Oslo.

sh@4human.no

Stian Hessevik


Kenneth Kristensen, Leder serverdrift

Kenneth har 13 års erfaring fra IT-bransjen i ulike roller. Han begynte sin karriere i Comita som konsulent etter endt utdannelse som IT-ingeniør ved DPH (Den Polytekniske Høgskolen).  Senere har han jobbet som seniorkonsulent og teamleder i Comita. Da selskapet ble fusjonert inn i 4human (tidligere AD-Gruppen) i 2011, var Kenneth en naturlig del av ledergruppen til det nye selskapet.

kk@4human.no

Kenneth Kristensen

4human HRM

Bjørnar T. Andersen, Daglig leder

Bjørnar er også daglig leder for 4human HRM


Baard Lund, Salgsdirektør

Lund har hatt ulike lederstillinger i norske og internasjonale IT-selskaper, samt mange års erfaring fra ledelse og operative stillinger i Forsvaret og ulike statlige virksomheter. Han har også vært gründer av flere selskaper innenfor IKT, samt at han har lang og bred erfaring som styreleder og styremedlem. Lund har likeledes ledet større omstillingsprosesser innenfor HR-området.

Lund er utdannet ved Krigsskolen, samt har tilleggsutdannelse innen organisasjonsutvikling, ledelse og økonomi fra Universitetet i Oslo.

bl@4human.no


Helge Sæthre, Leder support & leveranse

Helge har en lang fartstid fra H&L (Aditro) og har innehatt forskjellige roller fra prosjektledelse av større leveranseprosjekter, ledelse av outsourcingsenheten, ledelse av Customer Care til Key Account Management. Helges omfattende erfaring og kompetanse både styrker avdelingen han leder, og ikke minst, sørger for at vår leveransekvalitet blir enda bedre.

hs@4human.no


​Rolf Henrik Bekkstrand, Leder utvikling

Rolf Henrik har ledererfaring fra flere høyteknologibedrifter. Før han startet i 4human i september 2016 har han arbeidet både med avdelings- og prosjektledelse hos Kongsberg Maritime. Han har også arbeidet med prosjektledelse i Prediktor AS og vært medgründer i en start-up bedrift. I 2008 avsluttet han sine studier innen informatikk og har senere tatt flere lederutdanninger, deriblant en prosjektledersertifisering (PMP).

Rolf Henrik er genuint opptatt av teknologi og utviklingsmetodikker. Han har ved flere anledninger holdt gjesteforelesninger ved Høgskolen i Østfold og er en ivrig hobbyprogrammerer. Rolf Henrik er oppvokst i Sarpsborg og flyttet tilbake til byen da han startet i 4human.

rhb@4human.no


4humans styre

Roar Aasvang, Styreleder 4human

Roar har over 20 års erfaring fra IT-bransjen i ulike roller. Han har jobbet som utvikler, prosjektleder, gründer, selger, administrerende direktør og konsernsjef.  Roar er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og siviløkonom fra BI, og har en unik forståelse for både IT og økonomi som fag.

ra@4human.no