Om selskapet

4human er en ledende IT-leverandør som tilbyr HRM-systemer med tilhørende konsulenttjenester, og driftstjenester fra to datasentraler i Norge med tilhørende konsulenttjenester.

Vi jobber for å forenkle, forbedre og effektivisere måten våre kunder arbeider på. Målet for alle våre forretningsområder er å gjøre våre kunders ledere og medarbeidere bedre, ved bruk av informasjonssystemer. Dette er fanget opp i vår tagline: We simplify and improve!

Navnet reflekter også selskapets fokus på egne ansatte i organisasjonen; vi er kun så gode som de menneskene vi tiltrekker oss, og vi tror det nye navnet, 4human, støtter våre ambisiøse rekrutteringsmål. Vi søker etter ansatte som deler vår visjon, våre verdier, og som er ledende innenfor sitt fagfelt, og som brenner for å forenkle og forbedre arbeidsdagen for kunder og kolleger – rett og slett trigges av å lykkes sammen med andre.

4humans datterselskap 4human IT er en driftsleverandør med ekspertise innen virksomhetskritiske forretningsapplikasjoner og tilbyr avanserte teknologiløsninger, private skytjenester, applikasjonsforvaltning, ASP, hosting og colocation fra våre norske datasentre. Selskapet har dokumentert kompetanse og bred erfaring fra flere bransjer og skreddersyr kostnadseffektive IT-løsninger for sine kunder i egen nettsky (private cloud i Norge), og/eller kombinerer denne med kundens eget IT-miljø eller den offentlige nettskyen.

4humans datterselskap 4human HRM er et selskap som gjennom sin leveranse av Evolution til 700 selskaper med mere enn 100.000 ansatte i 11 år, har bidratt til effektive personal-prosesser, tilfredse ledere/mellomledere/ansatte og redusert sykefravær/ fraværskostnader. Verktøyet bidrar også effektivt til digitaliseringen av det offentlige Norge gjennom sin tette integrasjon med elektroniske tjenester fra ALTINN/NAV.

4human tilbyr også konsulenttjenester innenfor Stormaskin området. 4human omsetter for mer enn 70 millioner og har ca 50 dyktige medarbeidere som ønsker å hjelpe våre kunder til suksess ved å bygge broer mellom mennesker, informasjon og teknologi! Vår visjon er å forenkle og forbedre arbeidsdagen for ansatte og ledere i norske og internasjonale virksomheter. Vi har ambisjoner om å være et av de mest attraktive fagmiljøene for HRM- og IT-spesialister i Norge.

4human har kontorer i Tønsberg, Sarpsborg og i Oslo, men løser utfordringer over hele landet for alt fra små til mellomstore og store kunder i både privat og offentlig sektor. Selskapet kan skilte med en historie helt tilbake til 1956, og vårt fagmiljø har tidligere vært en del av både NIT (Norsk Informasjonsteknologi) og IBM.


Foto: Noen av bildene på denne siden er fotografert av Signe Berg.